Om os

Daginstitutionen Læringshuset er en ny institution for børn i alderen 0 - 6 år.

Velkommen til Læringshusets dagtilbud. Vi er en helt ny institution, der i 2021 har slået dørene op i et nyt og inspirerende hus, hvor der er nytænkt i indretningen af det pædagogiske miljø. Vi er stolte af vores hus og det område, som vi er en del af. Vi har til huse i Høje Taastrups helt nye bydel Nærheden og gør meget ud af at inddrage lokalområdet i vores hverdag.

Vi er en institution med 160 glade børn i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt i børnegrupper af yngste, mellemste og ældste børn. Vi har derfor 3 vuggestuegrupper for de 0-2-årige, 2 vuggehavegrupper for 2-3-årige og børnehavegrupper for de 3-6-årige. Sammen med dem er vi 30 voksne, der hver dag brænder for at skabe rum for nysgerrighed, leg og engagement for børnene og udforske verden alle sammen – sammen.

Vi er en gruppe voksne, der har en masse pædagogisk på hjertet. Vi har fokus på legen og det gode samspil. Vi stiller krav til barnet, ud fra hvor barnet er og vægter børnenes medbestemmelse meget højt. Vi taler med børnene om, hvad de gerne vil, hvad de er nysgerrige på og hjælper dem med at udfolde deres idéer og lege – børnenes idéer og nysgerrighed er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

Den daglige kontakt mellem jer forældre og os, er fundamentet for at alle børn trives i Læringshuset. Vi vægter derfor højt at etablere et forældresamarbejde, der bygger på dialog, tillid, gennemsigtighed og anerkendelse. Dette udfolder vi yderligere under fanen Forældresamarbejde.

Mere om os

Luk alle
Udfold alle
Tegnet frise af forskellige situationer med børn i leg