Skip til hoved indholdet
    Hjem Job hos os

Job hos os

Studerende og nye medarbejdere.

Velkommen til fremtidens dagtilbud. Vi har til huse i Nærheden i Hedehusene og ligger under samme tag som fremtidens skole. Vi er en spritny daginstitution med en masse spændende visioner for vores dagtilbud og for vores børn.

Som helt ny institution er der ikke noget der hedder plejer; vi nytænker og udvikler sammen.

Vil du være en del af det, så kom med på holdet.

Du kan se og høre mere om Læringshusets dagtilbud i denne video: Læringshuset - Bliv pædagog i Læringshuset - YouTube (bemærk: der sættes cookies, når du åbner videoen)

Som medarbejder i Læringshuset bliver du en del af en større helhed i et stort kollegialt netværk og socialt fællesskab i samarbejde med skolen. Vi vil skabe stærke samarbejdsrelationer og fællesaktiviteter, der giver mulighed for smidige og flydende overgange i barnets færd fra 0-16 år.
Læringshusets dagtilbud rummer 160 børn i 0-6 årsalderen, som er fordelt i de yngste, mellemste og ældste børn. Vi er en leder, 20 pædagoger og 10 pædagogmedhjælpere der glæder sig til at byde dig velkommen.

I Høje-Taastrup Kommune har vi fokus på nyansatte medarbejdere. Derfor tilbydes et on-boarding forløb, hvor man lærer alle vores arbejdsgange og organisationen at kende.

Praktikforløb kan laves efter nærmere aftale.

Ledige stillinger bliver opslået på Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside. Ansøgninger skal søges digitalt via kommunens hjemmeside. I vil også kunne se det på Læringshuset fælles hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger kan sendes pr. mail til husets leder.

Link til Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside: Ledige job | Høje-Taastrup Kommune (htk.dk)

Læringshuset - dagtilbud
Skolebakken 1,
2640 Hedehusene

Telefon: 43 35 44 60

Klyngeleder: Carina Pagsberg Rutell
E-mail: carinaru@htk.dk 

Pædagogisk leder: Bettina R. Stillits
E-mail: bettinast@htk.dk

Mandag – fredag:
Klokken 06.00 - 1700

Lukkedage